Duygularım

Çocuk Gelişimci Mine Duman

 

“Evet küçük dostum, sen de bazen her şeyi kırıp dökmek, çılgınlar gibi koşmak, en iyi arkadaşına sımsıkı sarılmak, zıplamak veya hıçkırarak ağlamak mı istiyorsun? İşte bu yaşadıklarına duygu patlaması denir. Haydi bu kitabı aç ve kendi içinde neler olup bittiğini anla.”

 

Fransa’da pozitif ebeveynlik yönteminde öncü psikoterapist Isabelle Filliozat ile psikoterapist ve çocuk terapisti Virginie Limousin tarafından kaleme alınan, yayımlandığı günden bu yana pek çok ülkede çoksatanlar listelerinde bulunan “Duygularım – Oynuyorum ve Kendimi Tanıyorum”, 100’den fazla etkinlik ve ebeveyn kitapçığıyla birlikte çocukların içlerinde neler olup bittiğini anlayabilmeleri, “duygularının efendileri” olabilmeleri için özel olarak hazırlanmış.

Duygularım kitabı alıştığımızın aksine bir hikâye kitabı değil. Çocuklarınızın duygularını anlamalarına yönelik hazırlanmış bir oyun kitabı. +5 yaş çocuklarınız için uygun olan bu kitapla çocuklarınızla harika vakit geçireceksiniz. Kitap iki kısımdan oluşmaktadır. İkinci kısımda siz ebeveynler için de ayrıca ebeveyn kitapçığı bulunmaktadır. Ayrıca kitapta bir de çocuklar için ilgi çekici stickerlar da bulacaksınız.

 

Kitabın boyutu büyük ve sayfaları kalın olacak şekilde hazırlanmış. Her sayfasında bambaşka ilgi çekici resimler ve aktivitelerle çocuklarınızla bol bol duyguları konuşacağınız bu kitabı mutlaka okuyun derim.