Fayka Arseven Kişi

Mine Avkıran Nur ve

Ferhat Atik

Girne’nin Zeytinlik bölgesinde faaliyette bulunan Cafe Dükkan ve Villaggio Templos bünyesindeki Bonnie Kids Cafe, oyun alanı ile atölye uygulamalarını bir arada sunan farklı konsepti ile tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Çocuklara yönelik eğitici aktiviteler ile mutlu eden yiyecek — içeceklerlerin yer aldığı Bonnie Kids Cafe, her yaştan çocukları ağırlıyor.  Çocuklar keyifli vakit geçirirken, aileleri de içeceklerini yudumlayıp, enfes lezzetleri tadabiliyor. Cafe Dükkan, Villaggio Templos ve Bonnie Kids Cafe İşletmecisi Fayka Arseven Kişi, hizmetlerini Ailemiz Dergisi’ne anlattı.

 

Her kesime hitap eden ve geniş bir yelpazeye sahip olan işletmeniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Hizmetleriniz ve en çok tercih edilen menüleriniz nelerdir?

 

Cafe Dükkan, Villaggio Templos ve Bonnie Kids Cafe, artık bir çatı altında her kesime hizmet edebilen bir hizmet sektörü.

 

Cafe Dükkan, geleneksel ev yemekleri ve hamur işleri ile, Villaggio Templos ise serpme köy kahvaltısı, kuzu, kaburga ve kaburga dolma konusunda iddialı.

Şimdi bir de yeni bebeğimiz, yeni heyecanımız Bonnie Kids Cafe var. Biz hem cafe, hem oyun yeri hem de bir atölye merkezi olarak kendimizi tanımlayabiliriz.

 

Sabah saatlerinde daha çok 1-3 yaş çocuklar, akşamüzeri ise okuldan çıkan çocuklar misafirimiz oluyor.

 

Çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi adına sınırlı mekanlar olması ebeveynleri zorlarken, bu konudaki ciddi ihtiyaca cevap veren bir atılım yaptınız. Bonnie Kids Cafe’de ne gibi etkinlikler yapılıyor? Burada neler bulabiliriz?

 

Başta cafe olmak üzere oyun yeri ve atölye merkezi olan Bonnie Kids Cafe’nin misafirleri, tabi ki çocuklar. Aileleriyle birlikte bizleri ziyaret ederek keyifli vakit geçiriyorlar. Her gün milkshake içip waffle yemeğe gelen minik misafirlerimiz ağırlıkta diyebiliriz.

Bonnie Kids Cafe’de farklı alanlarda mesleklerinde uzman kişiler eşliğinde çeşitli atölyeler yapılıyor. Piyano ve seramik dersleri de veriliyor. Ben ise ‘minik şefler atölyesi’ adı altında çocuklarla birlikte haftalık olarak atölye çalışmaları yapıyorum.

Atölyelerimizi, çocuklarla bire bir ilgilenmek ve bir bağ kurabilmek için sınırlı sayıda yapıyoruz. Atölye çalışmalarında, minik şeflerle birlikte oldukça keyifli vakit geçiriyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl düzenlediğimiz festivali, bu yıl Bonnie Kids Cafe bünyesinde gerçekleştirdik.

Önümüzdeki aylarda da hem ailelerin hem de çocukların keyif alacağı aktivitelere yer vereceğiz.

 

Etkinliklerinize hangi yaş grupları katılıyor?

 

Etkinliklerimiz, 1-10 yaş arası tüm çocuklara açıktır. Hangi etkinliğin hangi yaş grubuna uygun olduğunu ise yaptığımız etkinlik tanıtımlarında belirtiyoruz. 1 yaşındaki çocuk da 10 yaşındaki çocuk da etkinliklerimizden keyif alıyor.

 

Ebeveynler, gerçekleştirdiğiniz etkinliklerden nasıl haberdar olabilirler?

 

Etkinliklerimizi, Instagram’da ‘bonniekidscafe’ hesabından, Facebook’ta ‘Bonnie Kids Cafe’ sayfamızdan paylaşıyoruz. Ebeveynler, bizleri takip ederlerse, etkinliklerden kolayca haberdar olabiliyorlar.

 

Doğum günü partisi gibi organizasyonlara da ev sahipliği yaptığınızı biliyoruz. Bu organizasyonların detaylarına değinebilir misiniz?

 

Evet, yaklaşık 6 yıldır Villaggio Party House olarak doğum günü partileri yapıyoruz. Onlar için özel bir alan yaratarak o günün özel olmasını sağlıyoruz.

Doğum günü hizmetlerimiz içerisinde ikramlar, dekor, oyun ablası hizmeti ve yüz boyama etkinliği yer alıyor. Açık alan oyun parkımız ve çim bahçemiz de çocuklar için vazgeçilmez.

1 yaşında doğum günü partisini yaptığımız bir çocuğun 6’ncı doğum günü partisindeki mutluluğuna da ev sahipliği yapıyoruz. Bu da benim için ayrı bir keyif diyebilirim.