Early Academy ile çalışmalarına devam ediyor…

Early Academy   ekibi olarak doğumdan itibaren 100 milyar nöronla hayata gelen bebeklerimizin doğru  yönlendirme ile özellikle 0-3 yaş aralığında çocuklarımızın ses, görüntü , tat alma, koku alma  dokunma uyaranları ile var olan nöronlarının sinaps bağlantılarının sağlanması ve bunun sürdürülebilmesi  ile bebeklerimizin hayat boyu öğrenme kapasitelerini arttırmış fiziki ve iyilik halini doğru etkilemiş olmaktayız.

 

Early Academy ekibi bu temel yaklaşımı ile multidisipliner bir çalışma yürüterek çocuklarımızın, dil gelişimi , bilişsel gelşimi , motor gelişimi, sosyal  beceri ve öz bakım beceri gelişimini , yakın takip ve değerlendirme ve de bizzat uygulama desteği ile çocuklarımızın yaşam seyrinde zamanında etkin olmaktadır.

 

Biliyoruz  ki zaman çocuk gelişiminde en önemli unsurdur.  Kaybı göze alınamaz çocuklarımız 0-6 yaşa  aralığında beyin gelişiminin % 80’nini tamamlamaktadır.

 

Hal böyle iken çocuklarımızın gelişimini tesadüfe veya şansa bırakamazdık.

 

Akıllı çocuklar istiyorsak bilmeliyiz ki bu bilinçli , eğitsel yaklaşım ve multidisipliner programlar ile doğru orantılı bir seyir işler. Bu bilimsel çalışmalar ile sabittir.

 

Early Academy olarak çocuk gelişiminde bir sorun yaşamadan, gelişimleri  tesadüflere bırakmadan, ekip olarak tüm gelişim basamaklarını takip ederek ailelerimizin yanında  oluyor ve birlikte çocuklarımızı sağlıkla büyütüyoruz.

 

Yürüttüğümüz  Programlar;

 

  • Anne –bebek eğitimi ,
  • Oyun terapi ve
  • Duyu bütünleme eğitimi

 

Ayrıntılı bilgi ve destek  için 0533 882 8560 numaralı telefona ulaşabilirsiniz /veya mesaj bırakırsanız biz size ulaşırız.