Early Academy ile BİRLİKTE BÜYÜYORUZ

Early Academy Takım Lideri

Hidayet Görsay

Early Akademi BİRLİKTE BÜYÜYORUZ” sloganı ile çıkmış olduğu yolda, çocuk gelişiminde en kritik dönem olan 0-3 yaş aralığında ailelerimizin yanında olarak, çocuklarımızın belirli aralıklarla ilk aylarından itibaren, uluslararası değerlendirme ölçekleri ile ve de farklı branşların multidisipliner yaklaşımı prensipleri ile değerlendirilmesi, yönlendirilmesi, izlenmesi ve destek eğitim yaklaşımları ile yaşam seyirlerinin başında öğrenme kabiliyetlerinin üst düzeye çıkarılması hedeflenmektedir.

 

Bu yaş aralığında (0-3 yaş) çocuğun zihinsel gelişimi yaklaşık %80 oranında tamamlanır.

 

Bebekler bu dönemde bilinçdışı olarak çevresindeki her şeyi sünger gibi çeker.

 

3-6 yaş aralığında ise bilinç dışı olarak öğrendiklerini bilinçli hale getirirler. Bu noktada Zihinsel Gelişiminin tamamlandığı bu dönemde ANNE ve BABAYA büyük görev düşmektedir.

 

Bebekler, beyinde 100 milyar nöronla doğar, nöronların birbirine bağlanması ise uyaranlarla sağlanır.  Bu bağlamda anne bebek arasındaki ilgi, sevgi göstergesi, göz teması, dokunması, aralarındaki bağın güvenli olması, ihtiyaçlarının giderilmesi, oyun oynaması, yani doğru uyaranlarla  gelişmekte olan beyine  maksimum seviyede katkı sağlar.

 

Early Academy olarak, deneyimli uzman kadromuzla,  bebekleri ilk aydan itibaren aile ile birlikte, ekip olarak gelişimsel değerlendirmelerle takip edilip, bilinçli yaklaşımlar sergilenmesi ile sağlıklı huzurlu, beden sağlığı yerinde ve daha zeki çocuklar yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

 

Ekip  olarak, gelişimi ve doğru yönlendirmeleri ile birlikte aynı zamanda bu süreç içerisinde Erken Tanı ve Erken Müdahale ile ortaya çıkabilecek pek çok zorluk önlenebilmekte ve gelişimsel açıdan çocuklarımızın en yüksek potansiyellerine ulaşımı sağlanabilmektedir.

 

Bebeklerimiz, bilinçli yaklaşımlarımız ve etkili ebeveynin tutumları ile huzurlu güvenli ve sağlıklı bir büyümeyi düşünmemiz için bizlerin en temel motivasyon kaynağımızdır.

 

Onlar yaşamlarımızdaki en kıymetlilerimizdir. Canımızdan candır. Gelişimlerini şansa bırakamayız. Bu nedenle bu yoldayız. Sevgimizle yanınızdayız.

 

Early Academy’e ulaşmak ise çok kolay. Bizlere 0533 882 8560 numaralı telefondan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.