Bakteri Şehrine Dönüş

Çocuk Gelişimci Mine Duman

“Bir tesisatçının gelmesiyle bir anda kendini evinden çok uzaklarda bulan “KOR” isimli bakteri ormanları, rüzgârları ve diğer tüm zorlukları aşarak evine yeniden dönmeye çalışıyor. Bakalım başarabilecek mi?”

 

Yazar Lider HEPGENÇ’in kaleminden çıkan bu güzel ve eğlenceli hikâye mesaj kaygısı gütmeden çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Kitabı resimleyen Elif CİNBAŞ KARACA ise yumuşak renkleri ve eğlenceli çizimleriyle ayrı bir renk katıyor. Çizimlerin sade ve anlaşılır olması hikâyenin çocuğunuzun zihninde daha kolay canlanmasını sağlayacaktır.

 

Martı Yayın Grubu aracılığıyla okuyucuya sunulan kitap 40 sayfadan oluşmaktadır. Yazıların az olması ve kullanılan dilin sade olması ise kitabın akıcılığını arttırmıştır. Kitabın kapağı sağlam kalın kuşeden ve sayfaları da kalın yapraklardan oluşmaktadır. Daha çok resimlerden oluşan kitabın her sayfasında ayrı bir macera göreceksiniz.  Kitabımız +4 yaş için uygun olmakla birlikte daha küçük yaştaki çocuklarınızla beraber de resimleri inceleyip onlar hakkında konuşabilirsiniz.

 

Bir bakterinin bu şekilde hikâyeleştirilerek anlatılması çocuklarınızın konuya odaklanmalarını arttıracak ve bakterilerin evimizdeki yaşam alanları hakkında fikir sahibi olmalarını kolaylaştıracaktır. Ayrıca kitabı bitirdikten sonra ailece temizlik konularında sohbet etmek için iyi bir fırsat yakalamış olursunuz, ne dersiniz?