Early Academy ile Ailemiz Dergisi işbirliği…

Ailemiz Dergisi Sosyal Sorumluluk Projelerine yeni işbirlikleri ile devam ediyor.

 

Önceki dönemde Lefkoşa Badminton Kulübü ile yapılan işbirliğinin ardından yeni dönemde Early Academy ile işbirliklerine devam ediliyor…

 

Ailemiz Dergisi ile Early Academy arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Early Academy tarafından halkımıza verilen hizmetler sizlere sunulmaya çalışılacaktır.

 

İşbirliği için yapılan etkinlikte konuşan Early Academy Takım Lideri Hidayet Görsay, ülkemizde son zamanlarda görülen önemli bir ihtiyaçtan hareketle Early Academy’yi kurduklarını, bunda ÖZEV Özel Eğitim Vakfı’ndan edindikleri tecrübenin önemli bir katkısı olduğunu ve orada verilen hizmetlerin özellikle küçük yaştaki çocuklara yönelik olarak yeni merkezde sunulacağını belirtti.

 

Sayın Görsay sözlerine devam ederek yakın dönemde faaliyete geçmelerine rağmen gerek hekimlerden gerekse halktan büyük ilgi gördüklerini ve her geçen gün merkeze başvuruda bulunan bireylerin arttığını ve bundan dolayı memnun olduklarını belirtti.

 

Ailemiz Dergisi Editörü Dr. Erdem Beyoğlu yaptığı konuşmada erken çocukluk eğitiminin önemine değinerek bir hekim olarak erken çocukluk eğitiminin hem olası negatif riskleri önleyici hem de erken müdahale etkisi bulunduğunu, ülkemizde son yıllarda erken çocukluk alanında yapılan yatırımların halkımız açısından çok önemli ve değerli olduğunu belirtti. Dolayısı ile Early Academy’nin vermiş olduğu hizmetin bir hekim olarak kendisi için değerli olduğunu ve arkasında ÖZEV Özel Eğitim Vakfı gibi ülkemize uzun yıllardan beri önemli hizmetler vermiş bir kurumun olmasının verilen hizmetin kalitesini arttıracağını belirtti.

 

Ailemiz Dergisi olarak önümüzdeki aylarda sizlere Early Academy ile ilgili haberleri yine sunacağız.

 

Early Academy ile ilgili tüm sorularınız için 0533 882 8560 numaralı telefondan Early Academy yetkililerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.