Ailemiz Dergisi’nden Lefkoşa Badminton Kulübü’ne destek…

Çocukların fiziksel, ruhsal ve bilişsel yönlerini geliştiren spor dallarından biri olan Badminton’un adamızdaki önde gelen temsilcilerinden Lefkoşa Badminton Kulübü geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde sporcularına yönelik yaz kampı gerçekleştirdi.

Sosyal Sorumluluk kapsamında Lefkoşa Badminton Kulübü’nün Medya Sponsorluğunu üstlenen Ailemiz Dergisi’nin de eğitim alanında destek verdiği kampta, çocuklara çeşitli alanlarda seminerler verilerek bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi sağlandı.

Ailemiz Dergisi yazarlarından Uzman Diyetisyen Selen Teksoy Tamel, “Spor Performansında Beslenmenin Önemi” isimli sunumunda katılımcılara doğru ve sağlıklı beslenmenin sporcu sağlığı üzerindeki etkisi ve protein kullanımı konularında detaylı bilgiler verdi.

Ailemiz Dergisi yazarlarından Yoga ve Mandala Eğitmeni Ferdiye Yurdakul ise “Nefes ve Mandala” isimli sunumunda katılımcılara nefes farkındalığı, anda kalma, nefes testi, doğru nefes, gündelik nefesle sporcu nefesinin farkı gibi konular hakkında bilgi vererek egzersizlerle pekiştirilmesi sağlandı.

 

Ayrıca bir meditasyon tekniği olan hayat çemberi adını da kullandığımız mandalayla ilgili detaylı bilgi alındıktan sonra ilk mandala çizimlerini tamamladılar.

 

Ailemiz Dergisi Editörü Dr. Erdem Beyoğlu ise Sosyal Sorumluluk kapsamında başlatılan Medya Sponsorluğu görevinin yazarlarımızın tamamen gönüllü katkıları ile devam ettiğini söyledi.

 

Lefkoşa Badminton Kulübü Başkanı Dr. Nevzad Denerel’in girişimleri ile Türkiye’deki diğer kulüplerle işbirliği içinde güzel işler ortaya çıkarıldığından onlara destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Dr. Beyoğlu Temmuz ayında yapılan kampa gönüllü olarak destek veren Uzman Diyetisyen Selen Teksoy Tamel ve Yoga ve Mandala Eğitmeni Ferdiye Yurdakul’a teşekkür etti.

 

Dr. Beyoğlu çocukların gelişimini destekleyen yeni projeler ile yeniden okuyucuların karşısına çıkacaklarını belirterek sözlerini sonlandırdı.