Matkap Seti

Psk. Tuğçe Akınsel Karamanlı

 

Kullanımı kolay olan bu ürün renkli detaylarıyla ilgi çekici işlevsellik sunmaktadır. Renklilik çocuklar için ilham verici bir kaynaktır. Tarlasında bulunan gözeneklere renkli çiviler batırarak şekiller oluşturmayı amaçlayan eğitici ve eğlenceli bir oyuncaktır.

 

3D yaratıcı 340 parça matkaplı eğitici tamir seti ile çocuklar istedikleri şekli kendileri oluşturabilirler. Çocuklar parçaları ister 2 boyutlu ister 3 boyutlu olarak birbirlerine bağlayıp hem görsel hem de el becerisiyle çok keyifli şekiller yapabilecekler.

Eğlenceli olmasının yanında öğretici yanları da vardır. Çocuğunuz oyun oynarken psikomotor becerilerini geliştirir,  yaratıcılık  el göz koordinasyonunu geliştirir, çocuklar ana ve ara renkleri öğrenir, düşünme becerilerini,  el kaslarını güçlendirir, odaklanma gücünü, arkadaşları ile oyun oynayarak sosyalleşmelerini ve hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır.

 

Taşınabilir çantası sayesinde çocuklar eğitici matkap setini her yerde kolayca yanlarında götürebilirler ve parçaları kaybolmadan saklayabilirler.