Neşeli Tembel Hayvan

Psk. Tuğçe Akınsel Karamanlı

Etkileşimli tembel hayvan ışıklı, müzikli ve neşeli dans hareketleri ile bebeğinize eğlenceli şarkıları, cümleleri, sayıları, renkleri, zıt anlamlı kelimeleri ve alfabeyi öğretir.

 

Şarkılar ve müzik bebeğinizi hareket ve dans etmeye teşvik ederek kaba motor becerilerini geliştirir. Ayrıca parlak renkli ışıklar ve neşeli müzikler bebeğinizin görsel, işitsel ve dokunsal becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.

 

Müzikli ve hareketli oyuncaklar çocukların duyularını ve beyin gelişimini teşvik etmek için en eğlenceli araçlardan biridir. Bu tür oyuncaklar beyin ve duyusal yeteneklerin gelişiminde önemli rol oynamaktadır.

Oyuncaklar çocukları eğlendirirken aynı zamanda onların bilişsel düşünme,  fiziksel beceri kazanma, problem çözme, sayılar, şarkılar ve dil becerilerinin kazandırılması gibi temel yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Çocukların hayal  güçlerini kullanmalarına izin  verir ve aynı zamanda da mantıklarını kullanmalarını da sağlar.

 

Yeni yürümeye başlayan çocuklar,  çevreyi keşfetmeye hazırlanırken kas yeteneklerini ve dengelerini geliştirerek motor becerilerini geliştirir.

 

Bilişsel becerileri kazandırarak ezberlemeyi renkleri sayıları öğrenmelerinde de önemlidir.