Ailemiz Dergisi Artık Squid App’de…

Ailemiz Dergisi artık Squid uygulamasında…

 

Ailemiz Dergisi, mobil uygulamalar üzerinde yapmış olduğu işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Son olarak dünyanın önce gelen haber uygulamalarından olan İsveç merkezli Squid uygulaması ile işbirliği kurarak Ailemiz Dergisi içeriklerinin Squid uygulaması üzerinden yayınlanmasına imkan sağladı.

 

Squid uygulaması, başta Avrupa ve Latin Amerika olmak üzere toplamda 51 ülkede aktif bir şekilde kullanıcısı bulunan bir haber uygulamasıdır.  Bu uygulama ile bireylerin ilgi alanlarına göre haber içeriklerini kişiselleşilmesine olanak sağlanmaktadır. Algoritmalar ile hazırlanan içerikler kolay okunan bir dizayn ile düzenlenerek okuyucuya sunulmaktadır. Bunları haricinde daha birçok özelliğinin bulunan uygulama App Store, Google Play Store ve Huawei AppGallery gibi uygulama merkezlerinde bulunmakta ve kolaylıkla indirilebilmektedir.

 

Son zamanlarda ciddi girişimler yapan Squid, son olarak Huawei ile yaptığı işbirliğinin ardından Huawei Tarayıcı ve Huawei Asistan’ın ana haber sağlayıcısı konumuna gelmiştir. Böylelikle bundan sonra üretilen her Huawei cep telefonun içerisinde Squid uygulaması bulunacaktır.

Squid uygulaması hakkında daha fazla bilgiye alttaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

Squid Uygulaması Hakkında;

https://squidapp.co/tr/

 

Squid Uygulamasını İndirmek İçin;

Apple App Store

https://itunes.apple.com/gb/app/squid-news-magazines/id1064860074?mt=8

 

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=co.squidapp.squid

 

Huawei App Gallery

https://appgallery.huawei.com/#/app/C100236459?accessId=1f2403c72ed64e70b993e8f81416c565