Vamık’ın Odası belgeselinin galası yapıldı…

AİLEMİZ Dergisi, Limasol Türk Kooperatif Bankası ve Limasol Sosyal Sorumluk Kurumu sponsorluğunda Türkçe’ye çevrilen ve altyazıları eklenen Vamık’s Room isimli belgesel 22.06.2019 tarihinde yapılan gala ile izleyicilere tanıtıldı.

Yönetmenliğini Molly Castelloe’nun üstlendiği belgesel, dünyaca ünlü Kıbrıslı Türk Psikiyatrist—Psikanalist olan Prof. Dr. Vamık Volkan’ın bugüne kadar yaptığı tüm çalışmaları konu alıyor. Yayınlandığı ilk günden beri Gradiva Ödülü ve Sidney Halpern ödüllerini alan belgesel Prof. Dr. Vamık Volkan’ın toplumsal alanlarda yapmış olduğu çalışmaları gözler önüne sermektedir.

Ailemiz Dergisi Editörü Dr. Erdem Beyoğlu gala açılış konuşmasında  Prof. Dr. Vamık Volkan’ın ülkemiz için çok önemli bir değer olduğunu ve kendisi ile on yılı aşkın bir süreden beri her yıl çeşitli etkinlikler yaptığını ve bundan da gurur duyduğunu belirterek kendisine bizlere örnek olduğu için teşekkür etti.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı’nın açılış konuşmalarının ardından belgesel davetlilerle izlendi.

İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan belgeselin ilerleyen dönemlerde yeni gösterimlerinin yapılacağı belirtilmiştir.

Etkinliğimizden kareler;