Site icon AİLEMİZ

Ailemiz Dergisinden Anlamlı Katkı…

Ülkemizin önemli kurumlarından olan Lefkoşa Çocuk Yuvasına yeni oluşturulan Çocuk Kitaplığı için kitap bağışında bulunuldu.

 

Kitap bağışı sırasında konuşan Ailemiz Dergisi Editörü Dr. Erdem Beyoğlu, amaçlarının çocukların bilişsel ve sosyal becerilerinin gelişimine katkı koymak olduğunu ve kaliteli çocuk kitaplarının çocukların hayal dünyalarının ve kelime dağarcıklarının gelişmesine, kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine ve duygularını daha iyi tanıyıp anlatabilmelerine imkan sağladığını belirtti. Bu amaçla Pengu Toys Direktörü Erkut Günen ile birlikte hareket edildiğini ve alanında iyi olan çocuk kitaplarının seçilerek Lefkoşa Çocuk Yuvası bünyesinde yeni kurulan Çocuk Kitaplığı için hazırlandığını ve bunların Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt’un başkanlığında teslim edildiğini söyledi. Ayrıca başta Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt olmak üzere tüm yetkilere de özverili çalışmaları için teşekkür etti.

 

Pengu Toys Direktörü Erkut Günen de Lefkoşa Çocuk Yuvası yetkililerine teşekkür ederek amaçlarının sağlıklı çocuk gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Exit mobile version